piektdiena, 2011. gada 18. februāris

Laiks vienkarsi pazud

Pedeja laika nav laika. Masas no Brazilijas,kas palidzeja ar virtuves darbiem, ir prom un lidz ar to tagad ir jaizdara viss,ko vinas darija. Celjos kopa ar meitenem 5:45 un uzreiz uz virtuvi...un tur pavadu gandriz visu dienu, iznemot brizus, kad jaiet uz skolu macit anglu valoda vai pusdienalika partrakumus. Ja nav darbinji virtuve, tad ir kada meitene,kam japalidz majasdarba, kadi mati,kas jasapin, jaizmazga drebes, ir vakara sapulces, dievkalpojumu, vel kaut kad japaspej ieskriet dusha. Un tas dienas vienkarsi pazud. Bet visas ir loti vertigas! Parasti virtuve ir ari kadas meitenes,kas palidz un tad sanak ar vinjam parunaties vai padziedat. Tagad vinjam sak paradities reala interese un motivacija macities anglu valodu- lidz ar to macu vinjam dazas anglu dziesminjas un visadus vardinjus vinjas regulari macas un prasa. Man liels prieks par to! Vakar lielakajam meitenem sanaca laiks pamacit Ligretto! Un skiet,ka aizgaja. Vel paris speles un man jau bus jauzmanas,ka tik vinjas nav atrakas par mani : D Un Ligretto ir visidelaka spele,kur pielietot to,ko vinjas skola iemacijas anglu valoda- krasas un ciparus. Tad nu speles laika vinjas ar lielako prieku sauc angliski to kaarti,ko vinjam vajag. Baigie malachi : )
Un Rinkona ir atgriezusies masa Ondina! ( Ja, Ondina, nevis Undine ka es vinu biju saukusi lidz shim. Tur bija gadijusies neliela kljuume mana saprashana. Tad nu tagad izlaboju,ka ta pati masa, ar kuru es braucu autobusa un pec tam ar taxi uz Rinkonu- Ondina) Un ka des vinju satiku, bija neparasti liels prieks. Vinja visu sho laiku bija Corumba laboja savus zobus. Tagad atgriezas,lai labotu bernu zobus…un tur ir daudz darba. Tur ir daudz melno caurumu : D Kad vinju satiktu, likas,ka esmu satikusi kadu no ``ieprieksejas dzives``- nu kadu,kas bija vel pirms Rinkonas. Un shodien vinja man izradija savu zobuarstes kabinetu, tagad es DAUDZ ko zinu par zobuarsta aparatiem,skidrumiem,materialiem… parasti jau ne ar vienu zobuarstu tu neruna par to pusi. Tagad ir tada iespeja : )
Man ir gatava vannas istaba, bet tur vel nepiecieshami vairaki uzlabojumi, lai to varetu pilniba sakt lietot. Vietejie stradnieki dazas lietas nav lidz galam izdarijusi. Shodien bralis Janis apskatija to un teica : Nu ja…te ir Bolivija : D Un vel vins teica,ka izskatas,ka vinji tur ir taisijusi baseinu, nevis vannas istabu : D
Un vel- tagad ir NENORMALS odu laiks. Mana jaunaja vannas istaba vakar nakt bija odu salidojums. Iegaju tur vakara un kaut ka neparasti skal zummm….paspidinaju gaisminju- WOW- tur melnais tukstotis! Visi tuse manos jaunajos apartamentos. Moski tadi! Bet vispar shajas dienas vinji ir visur vairak,jo ir mitrs.
Pie interneta tikt klust arvien ekskluzivak,jo vienkarsi vairs nav laika… ta ka pienemiet to,cik nu biezi tieku : ) Es par jums domaju,ludzu un atceros katru dienu! Un lai Dievs jus specigi shodien iepriecina!

5 komentāri:

  1. varbūt drīz tavos pienākumos arī būs zobārstniecībās māsiņas darbiņš?:) Tas gan būtu kolosāli!!! :) Samīļoju! :):*

    AtbildētDzēst
  2. Man jau ir ta, ka ja ieraugu kukaini, tad pasaku lugshaninji pie sevis par Tevi un visiem Taviem mazajiem kajainajiem asinskarajiem draugiem!

    AtbildētDzēst
  3. Lienīt, tu esi dikti braša! lasu un jūsmoju! Dievs Tevi tur tā lieto un vēl lietos!! Tāds prieks!:)
    Mīlu!!

    AtbildētDzēst