piektdiena, 2011. gada 18. februāris

Svariga informacija

Lai izdzivotu dzunglu viduu, atceries:
• vienmer turi rokas kadu kurpi, kad ver valja skapi, jo tur prieksa gandriz vienmer ir kads prusaks, kuru vajag ATRI nosist, jo vinji, kjeemi, skrien tik atri ka gadi!
• Iegadajies tadu pretodu lidzekli, kas tiesham darbojas. Man ir tads, no kura nav nekadas jegas un lidz ar to vienmer esmu sakosta. Un te tie odi tadi daudz atraki neka latvieshu odi. Vinji, pirmkart, nemanamak piesuucas un, otrkart, daudz atrak pamana,ka tu vinju gribi sist. Ta ka tev ari jabut zveera atruma, ja gribi kadu nosist.
• Tumsaa nezaavajies, ja mutei prieksa nav pielikta roka- vari dabut kadu kustigu,lustigu draugu ari savaa riiklee.
• Ja nakts viduu knjud deguns- taas nav iesnas! Tas ir kads mazs kukainits,kas mekle majvietu.
• Ja neesi kadu kurpi,kam ir puslidz slegts purns, vilcis kaut tikai paris dienas, noteikti paskaties,kas taja ir ieksa pirms liec tur kaju. Tur loti iespejams kads ir satinis tiklus un jau gul.
• Ja nakts vidu tev ir kaut kur jaiet, noteikti, noteikti apgaismo savu celu, jo tava peda var gadities virsu kadai dzivai radibai.
• Ja nakts vidu skiet,ka pie tavam durvim skrubinas tads ka mazs kakitis un grib tikt lauka, tad neuztraucies- tev nav pieklidis mazs meza kakitis. Ta ir lielaa varde, kas nezin kaa ir tikusi ieksha un nu grib iet atpakal pie visiem saviem radiniekiem tur arpuse.
• Ja eed kaut ko arpus virtuves, parliecinies par to,ka tava roka ar gardumu nav zemaka par jostas vietu,jo tas edamais var gluzi nemanot nonakt kada sunjuka vederinjaa.
• Ja pa nakti skiet,ka kads lien tava istava, skrape jumtu, megina izzaaget caurumu durvis vai logaa, tad neuztraucies,jo nav tik traki ka izklausas. Tam visam skanjaam ir kads dabisks izskaidrojums. Ne vienmer tu uzzinaasi sho izskaidrojumu, tapec tev bus bail. Bet centies nebaidities ! Vienmer atceries,ka pat pec visbaisakas nakts pienak saulains rits !

4 komentāri:

  1. Supper!! Ar nepacietiibu gaidu katru tavu kaarteejo aprakstu, tie man vienmeer liek pasmaidiit un pat mazliet rodas sajuuta, ka esmu tur klaatienee. :) katraa zinaa, lai tev tur labi klaajaas, un lai tie moski tevi galiigi neapeed!! turpini rakstiit!!

    AtbildētDzēst
  2. Šos ieteikumus reiz izsniegs Bolīvijas tūrisma aģentūrā!!! Ka es saku!!!

    AtbildētDzēst