pirmdiena, 2011. gada 28. februāris

Drusku piekusu

Ir pirmdiena, 21.februaris. Shi bija viena spiediga diena. Karsts, 7 anglu valodas, odi un mushas ka ap kautiem zveriem visu laiku bizinas, ikdienas trauku triskarteja mazgashana un galdu nokopshana…rezultata miesa drusku pagurusi, tagad knapi pirksti kustas, lai uzrakstitu kadu rindinu. Bet jaizmanto laiks, kad var tikt pie datora. Man tie mani Angl. Valodas skoleni ir ists izaicinajums. Vini tiesam gandriz neko nesaprot. Un te pieejamas vardnicas ir vienkarsi smiekligi shvakas un nederigas. Tad nu vaiga sviedros janjemas, lai kaut ko varetu sarunat ar vinjiem. Drusku jau jocigi ir,ka vidusskolas skoleniem ar lielam pulem jamaca skaitli un krasas…tur dazi tadi lieli puishi ir,kuri vienkarsi nespej pareizi izrunat, piemeram, skaitli 13 anglu valoda. Es lienu no adas lauka, bet viniem nesanak! Tapec tas 7 nodarbibas pirmdienas mani riktigi izpumpe, izsuc, bet ticiet vai ne- man pirmdienas pat LOTI patik! Ar katru nedelu arvien vairak, jo tomer drusku vairak vini saprot un zina un es vinus pazistu ar katru reizi arvien labak. Dikti forsi, jautri, sirsnigi berni un jaunieshi.
Pedeja reize,kad biju pie interneta, loti meginaju te pielikt ari kadu bildi, bet nekas diemzel nesanaca. Internets ir loti lens un pat vienu bildi nesanaca pielikt. Tad nu cerams,ka jums visiem ir loti spilgta iztele un ar fantazijas acim jus redzat to visu,ko aprakstu. Varbut lidz julijam ta ari neko no manas pasaules neredzesiet… bet pec tam es noteikti vareshu daudz ko paradit : )
Paris dienas atpakal,kad gaju uz savu istabu, skita,ka internata izcelies ugunsgreks, jo pa visiem logiem un skirbam naca pamatigas dumu straumes. Iegaju ieksha un jau sagaidiju panisku skraidishanu un meitenu spiegshanu, bet ta vieta tur sastapu vairakas pat loti priecigas un jautras meitenes, kuras megina istabas sagadat pec iespejas vairak duumu, dedzinot pagalma atrastus koka gabalus, taja skaita ari dazus setas deeljus : ) Ta ka ir uznacis vienkarsi NEZELIGS odu laiks, jo visu laiku ir mitrs, vinas taisa dumus, lai odi muk prom. Un ka man velak pastastija latvieshi, vinjas , dzivojot savas palmu budas, pie tadas dzives tik ir pieradushas- visu laiku dumos, jo moskitu tikli ir tikai reti kuram. Un dumi ir vienigais,kas mezaa var pasargat no odiem. Un kaut ka ar viniem ir hacinas, jo tik bezkaunigus knislus ka vini neesmu nekad satikusi. Un nenovelu jums vinus satikt! Bet man tagad Veltinja istabai iedeva tadu interesantu odu spirali. Tads zals elements, ko aizdedzina un tas izadla interesante smaku,kas odiem galigi nepatik. Pirms guletieshanas pakurina un tad nakti jau var iztikt. Tagad,kad uz manu vannas istabu ir ieliktas durvis, ir daudz labak, jo pirms tas bija, pie manis viesojas VISI Rinkonas kukaini,jo tur logam nav ne stikla, ne tikla. Un jau ir daudz labak, bet ,protams, mazie cieminji turpina mani aplidot un aplikt! Meitenes jau shausminas,kad ierauga manas sakostas kajas. Uz vinjus brunas adas, kodumus nevar redzet, bet mana salidzinosi balta miesa loti spilgti izcel visus odu kodumus. Bet te vietejie tagad visadas indes velk lauka un skiet,ka klust drusku labak! Un galu gala- ja Dievs ir AR mums, kas bus pret mums? : )


wow, brinumi notiek/ sanaca divas bildes pielikt! yesss! Nu jus redzat, ka esmu dziva! Viena bilde ar tigeri fona. Otra/ protams,ka ar manam super chikam!

3 komentāri:

  1. Mīļo Lienīt, kāds prieks tevi redzēt sveiku un veselu!!! Nenovājējušu, smaidīgu un nemainīgi optimisma pilnu!

    AtbildētDzēst
  2. Lieņuk, šie stāsti izklausās pēc asa sižeta filmas scenārija, labi, ka ir bildes, vieglāk noticēt. Dikti patika stāsts par Veltas dz.dienu, lai Dievs svētī viņu, tevi un visus, kas tur darbojas! Tā turies!

    AtbildētDzēst