otrdiena, 2011. gada 18. janvāris

woooow

sveiki,miljie!
Jus nemuzam nevaretu iedomaties,kur tagad esmu...Bolivijas pilsetas Puerto Suarez interneta kafejnica! WOW! Iebraucam Bolivija apmeram pirms 2 stundam un visu so laiku meklejam kadu,kurs mus aizvestu uz Rinkonu. Bija sarunats dons Silvio. Aizbraucam pie vinja, vins kasija vederu un teica,ka nevar mus vest,jo auto nobrucis. Tad vins mus aizveda pie cita dona,kurs varbut varetu. Tas tikai smejas, pipeja un spaniski atteica. Tad aizbraucam pie vel kada varianta,kurs ari atteica. Tad nu sameklejam viesnicu,kur palikt, jo sovakar uz Rinkonu vel netiksim. Pirmaja viesnica jau sakam nest mantas ieksa, kad peksni mana tante Undine saka,ka te nepaliksim, jo tu nedod rita kafiju!!! WOW! Nu tad meklejam citu viesnicu. Nakama piedavaja brokastis,tapec tur palikam. Pa visiem shiem celiem mus veda vietejais taxi shoferis. Dikti pacietigs cilveks,lai ari vienu bridi jau vins acimredzami bija izbesijies,bet tomer lidz galam mums palidzeja!
Tagad ejam meklet vietu,kur paest.
Bet vispar es vel nespeju beigt brinities par Boliviju. WOW! Pilnigs bardaks! Jau sakot no pashas robezas,kuru katrs skerso ka grib. Ja brauc ar taxi,tad nekadu dokumentus un neko neviens neparbauda.
Te celi ir kriminali bedraini,braucam ar taxi un vienigais ,ko dzirdu ir tas,ka lenam lust musu auto...Cilveki pilnigi citadaki ka Brazilija. Nu tadi indianiski visi. Vinji uz mani skatas ka uz brinumu...laikam esmu drusku gaisha.
Labi,mana Undines tante dikti gaida,kad beigshu. Vina ir mana pacietibas skolotaja!
Bet esmu dziva,sveika,vesela...tikai drusku cita vieta neka bija planots. Bet rit jau ir ceriba doties uz Rinkonu. Pasreiz turpinu brinities par Boliviju!
Un velreiz par lugshanam! Tas man tagad ir tas,kas mani nes cauri visam shim kulturshokam. Bet man patik! Buchas!

6 komentāri:

  1. Kāpēc angļu variantā ir hugs and kisses, bet latviešu ir tikai bučas?:)))

    Prieks, ka esi jau tajā valstī!:)

    AtbildētDzēst
  2. "Pilniigs bardaks" - nosmeejos par to teikumu! :)
    Bet tajaa pashaa laikaa tev ir super iespeeja izbaudiit "iisto" Boliivijas dziivi, nevis tikai tuuristu vietas un man liekas, ka tas ir pats labaakais!! Lai tev labs brauciens, kas nesakrata iekshas vienaa chupaa!! ;)

    AtbildētDzēst
  3. Lienīte, izzinoši un acīgi tveru Tevis rakstīto informāciju!!! :)

    Un secinājums/apgalvojums, ka Bolīvijā ir bardaks, pēc Tava rakstības stila šķiet tik saprotams! :)

    P.s. Nu tad mēs par kārtību, cik saprotu!
    Lai dzīvo kārtība! :)

    AtbildētDzēst
  4. Kaut ko tieši tādu arī gaidīju :D
    Ballīte var sākties! :))

    AtbildētDzēst
  5. :)) Lienit!!! Mes ar Thiago TAA smejamies!! Un Thiago tik saka - I TOLD HER, I TOLD HER!!! Piekritu Karklinu Karlja komentaram :) Ballite var sakties!!! Ak, kaa es zinu ka tu gribetu kadu sev blakus ar ko lidzdalit vis to trakumu :) Fochee, fochee un pieraxti visus notikumus, lai pec tam vari mums visu istastit!!! Esam lugsanas ar tevi :) Sveicieni ari no taviem brazilju vecaakiem :)) Mammite vel joprojam taa isti nesaprot kur un kaa un kapec tu esi :))

    AtbildētDzēst
  6. ak tu mīļā meitene!!!
    Es nebrīnos, ka visi tie indiāņi uz Tevi skatās kā uz brīnumu, jo tu tāda patiesībā arī esi! Tāpēc nepaliec tur, jo mums šo brīnumu vajag arī Latvijā!
    Turies! Un jā, fočē un uzņem video! Tie būs baigie dārgumi!!!
    Buča!!

    AtbildētDzēst