svētdiena, 2011. gada 16. janvāris

Sveiki! Te jums visiem raksta Zanda, Lienītes draudzene :) Bet rakstu viņas vārdā, ar viņas atļauju :) Nupat runāju ar viņu pa telefonu, un viņa lūdza uzrakstīt kādu ziņu, jo nezina, kad tagad tiks pie interneta. Ja viss ies kā plānots - par ko Brazīlijā nekad nevar būt drošs, tad viņa tiks uzrakstīt ko vairāk rītdien :)

Viņa tagad ir mazā Brazīlijas pilsētiņā - Nova Odessa, kur vietējie par viņu ļoti labi rūpējas! Šīs pāris dienas viņa pavadīja ar jauniešiem, bet rītdien, kad jaunie strādā, tad vairāk ar vecāka gadu gājuma cilvēkiem :)

Tālāk viņa dosies rītdien, plkst. 17.00 pēc vietējā laika (Latvijā ir jārēķina četras stundas uz priekšu). Ja nu gadījumā viņa netiek pie i-neta, tad ziniet, ka ap deviņiem pēc latvijas laika vajag sākt lūgt :) Pagaidām, kamēr vēl viņa ir Brazīlijā, Lienīte var saņemt sms no mājām. Paldies Bitei :) Un es domāju, viņai būtu milzīgs prieks dzirdēt (lasīt) kādu latviešu vārdu :) Izmantojiet vēl iespēju, kamēr Brazīlijas robežās varat viņu pa tiešo iedrošināt! Un, cerams, ka arī Bolīvijas džungļos Bite strādās :) Ja tā, tad arī es pāreju :)

Pievienoju pāris skaistas bildītes no mūsu kopīgā Botāniskā dārza apciemojuma! Uzdevums abām bildēm vienāds - atrodiet Lienīti!!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru