sestdiena, 2011. gada 29. janvāris

skola

Shodien bija mana pirma diena,kad izpildiju kadu no saviem skolotajas pienakumiem. Biju 3 stundu gara skolotaju sapulce,kas notika spanu valoda! Varonigi pastastiju drusku par sevi spaniski...un visu parejo laiku centos neaizmigt,jo vini visi tik atri runa,ka es vienkarsi nespeju izsekot lidz,lai ari sakuma dikti centos.
Pirmaja mirkli visi skolotaji uz mani skatijas ka uz tadu,kam butu zali mati, zila seja un dzeltenas ausis... pec paris stundam jau pierada! Nu es loti labi saprotu, ka jutas melnie cilveki,kad baltie par viniem brinas.
Vel ir tik looti daudz darbinu, kas japaveic pirms skola var sakties. Ludziet par visiem skolotajiem, Veltu, direktoru Panfilu,mani un parejiem,kas darbojas, lai viss labi izdotos! Mes daram diezgan smagu, bet loti svarigu darbu!
Vieteji ajorieshi un bolivieshi ir loti apbrinojami laudis...katru dienu vini mani parsteidz ar kadu savu ricibu un domu gajienu. Vini pilnigi noteikti nav radnieciski latvieshiem. Noteikti citreiz vairak pastastishu!
Rit svetdiena, man dievkalpojuma liks dziedat solo. Dziedashu veco labu Pasaules Gaishums! Un pati meginashu paskaidrot spaniski,par ko ir ta dziesma!
Ar lielu smaidu, jusu Liene

P.S. Tiem,kas lasa sho angliski/ visu cienu un pateicibu Agritinjai, kura tik uzticigi un perfekti visus manus domu gajienus iztulko! Tas nav viegls darbs, bet vinai loti labi izdodas,vai ne?

8 komentāri:

  1. Jā, žetons Agritai :)
    un vispār Liene tu esi malacis! mēs ļoti ar tevi lepojamies šeit Latvijā :))

    AtbildētDzēst
  2. Piekritu par Agritinju, vinja super tulks! Tu pati ka tads Pasaules gaishums Bolivijas dzungljos!!!

    AtbildētDzēst
  3. Liene tu esi tik smiekliiga!!!! :D buutu interesanti tevi redzeet ar zilu seju - buutu latvieshu smurfs dzhungljos :D

    AtbildētDzēst
  4. Lieņuk, sveika! vakar DK stāstīju par taviem piedzīvojumiem. Interese ir sirsnīga un milzīga! Draudze sūta tev mīļus sveicienus!!! Viena māsa teica- vajag pierakstīt veco misionāru stāstus! bet kā to lai izdara, lai neiet zudumā...

    AtbildētDzēst
  5. Vai vietējie tevi negrib iecelt par dievieti? :D hehe
    samīļoju tevi! un es tev ieteiktu to prusaku no skapja izdzīt ar kurpi. uz visiem laikiem :)

    AtbildētDzēst
  6. Kriskin, es vienu dienu atkal satiku prusaku...un kjeru pirmo lietu,kas bija pie rokas, lai vinju nosistu. Un zini,kas tas bija)
    Mana spaanju Bibele...ka situ, ta prusaks pusbeigts nokrita un pavilkas zem skapja...un no Bibeles izlida zirneklis... tas laikam sods man par to,ka megjinaju izmantot Bibeli ka slepkavibas ieroci >D

    AtbildētDzēst
  7. aa,staro citu atbildot uz kadu vecaku Karla jautajumu- kas es te mazgajos.
    Es eju katru dienu uz Veltas majam. Vinai ir dusha, kurai ir 2 rezimi-pilnigi karsts un auksts. Tad nu LOTI karstaas dienas njemu auksto, bet dienas,kad ir tikai drusku karsts=karsto. Vakar bija loti karsta diena, jo bija 39 eenaa! Shodien vesaks. Tikai 33! Man it ka pashai taisa savu dushu...bet bolivieshu meistari jau gandriz nedelu ir pazudusi...atstaka visu puspabeigtu...nav ne jausmas,kad vini atgriezieses!

    AtbildētDzēst
  8. Paldies par to dušas situācijas izskaidrojumu. Man arī bija par to situāciju jautājumi- tagad zinu!

    AtbildētDzēst