svētdiena, 2011. gada 9. janvāris

2.diena Brazīlijā

Šo dienu varētu saukt par brīnumu dienu. Visu laiku brīnījos. Nu nopietni! Zandiņa vienā brīdī pat teica,ka viņu fascinē tas, cik ļoti mani viss fascinē :D
No rīta devāmies uz baznīcu. OOO,brazīļu baznīca! Slavēšanas komanda pilna ar foršiem brazīļiem un daiļām brazīlietēm! Pēc dievkalpojuma tiku iepazīstināta ar sazin cik cilvēkiem, kuri visi man kaut ko stāstīja savā valodā un bučoja uz abiem vaigiem tā ka šmaukst vien! Mācītājs viņiem ir Jānis Puriņš. Viens no tiem, kura vecvecāki šeit atbrauca dzīvot pagājušā gadsimta trimdas laikā. Tad sekoja karaliskas pusdienas pie Thiago vecākiem. Uz galda tur vienmēr ir vairāki dažādi ēdieni. Šodien bija rīsi, pupiņas, čipsi, kartupeļu salmiņi, ar vistu pildītas pankūkas, liellopa cepetis. Nu tā- diezgan normāli!
Pēc kartīgajām pusdienām braucām brīnumus skatīties. Bijām pasaulē lielākajos džungļos,kas ir pilsētas vidū. Tur padzērāmies iespaidīga ūdenskrituma ūdeni. Un pirms un pēc šiem džungļiem izbraucām 1000 trakus līkumus pa kalnu ceļiem. WOW! Thiago ir viens nenormāli labs braucējs. Es beidzot pa īstam izjutu, ko nozīmē teiciens : You're driving me crazy :D
Pa ceļam redzēju plaukstas lieluma taureņus, īstus savvaļas mērkaķīšus, puišeļus, kuri pa dubļiem spēlējās ar savu zirgu. Pilsētas panorāma no kalna virsotnes ... nu tur vienkārši trūka vārdu, lai to aprakstītu! Abas kameras iztērēju, līdz baterijas pilnīgi nomira. Man ĻOTI patīk Brazīlija!
Un starp citu- te šodien +37!
Rīt laikam brauksim ar kuģi,kas piestāj vairākās pludmalēs...varētu būt vēl viena pasakaina diena!

1 komentārs:

  1. ak, kāds man prieks par Tevi, Lienīt!!! es Tevi apskaužu! es tik ļoti vēlos saulīti un siltumu! bet šīs bildes un stāsti sasilda. un zini kas vēl? Tu jau mums te ļoti pietrūc!!!

    AtbildētDzēst