piektdiena, 2011. gada 8. jūlijs

Howdy from Texas!

Paldies Dievam par veiksmigo celojumu un visiem gajieniem cauri visiem droshibas posmiem- esmu Hjustona!
Visapkart lielceli, skaistas majas, labs ediens, labi cilveki...viss tik labs...Gruti pat noticet tam visam. Ir nedaudz sirreala sajuta.
Nedaudz par to,ka nokluvu lidz shejienei.
Otrdien, mana pedeja Brazilijas vakara, pavadiju skaistas vakarinas kopa ar Mucenieku gimeni un biskapu Peteri Sprogi Nova Odessa. Bija tik jauki satikt kadu no Latvijas, kas tikko, tikko tur vel ir bijis. Uzzinaju kadus pedejos notikumus baptistu aprindas, parrunajam lidojuma laika pieejamas filmas un labakos iemigshanas lidzeklus.
Tresdienas rita pavadiju krietnu stundu, kamer sapakoju visu. Koferi bija krietni brangi, jo to saturu bagatinaja dazadi jauki nieki no Brazilijas.
Pecpusdiena Ondina ar saviem brala deliem atbrauca man pakal un apbrinojama veiklibaa mes nonacam varenas SanPaulas milzigaja lidosta. Lai ari sakotneji manu vardu neatrada lidotaju saraksta, beigu beigas viss veiksmigi noskaidrojas un es tiku ''iechekota''! Tad naca laiks smagam,smagam atvadam...Nespeju noticet, ka bija jasaka Ar Dievu manai Ondinai. Pusgads plecu pie pleca bija kaut kas loti ipash...bet mes ticiba teicam Uz redzeshanos, nevus Ar Dievu, jo ceram vel tikties. Lai Dievs dod!
Lidojums bija veiksmigs, 10 stundu garsh. Gulet sanaca dikti maz, tachu viss bezmiegs pazuda, kad ieraudziju savu sagaiditajus- masinu, Robertu, Billiju un Dzeiniju. Masinja rokas tureja plakatu: Profe Liene! Un Dzeinija man pasniedza briniskigu ziedu puski.
Kad izgajam no lidostas, mana elpa aizravas no neparasti karsta gaisa. Tas ir citidaks karstums neka Rinkona.
Un viss parejais ir vienkarsi neticami skaista, tira,erta ikdiena, kas mani brinumaina karta ta izbrinija...dzive dzunglos dara savu.
Bet esmu Dievam arkartigi pateiciga! Izbaudu savu Ziemelamerikas laiku.
Un skaitu dienas lidz Latvijai :)

1 komentārs: