pirmdiena, 2011. gada 28. marts

Paldies!

Mani miljie atbalstitaji! Es gribeju no sirds pateikt paldies par to, ka jus esat ar mani! Nevaru nemaz izteikt, cik loti noverteju jusu aizlugshanas. Es zinu, ka Dievs tas tiesham klausa. Karstums,kas mani dikti biedeja pirms te atbraucu, nemaz ta nemoca. Fiziskais nogurums atri pazud un atkal rodas jauni speki, ar kuriem varu turpinat visu, kas jadara. Spanju valoda klust arvien raitaka un raitaka. Anglu valodas macishana skola ari sak nest kaut kadus rezultatus. Veseliba man ir superiga. Drusku gan miesa ir cietusi, jo uz rokas ir gan karstuma chuula no apdeguma, ko ieguvu, varot bananu zapti, uz viena pirksta ir noberzts jelums no veljas mazgashanas, citam pirkstam ir naza griezums, kajas apdegushas sauliite un odu kodumi pedeja laika ir kluvushi dikti lieli un niezosi...un skats noteikti nav tas labakais, staigaju ar baltu smeri uz pumpam...bet tas viss ir nieks. Galu gala miesu lidz uz debesim nepanjemsu/ galvenais, ka to ieksejo cilveku Dievs tiesham atjauno, atjauno un atjauno. Un ari citas lietas, par kuram es , vel esot Latvija, aicinaju jus aizlugt, tiek uzklausitas. Reizem ir tads emocionals piekusums, bet es ticu, ka tas ir tikai islaicigi un cilvecigi...
Un vel es gribeju lielu paldies pateikt tiem, kuri bija mana atvadu tusinja Riga. Un liels paldies, ka jus toreiz man sarakstijat piazas vestules, kuras concretos datumos es te drikstu atvert. Vairakam jau ir pienacis atversanas laiks un lasit tas ir ista laime! Pirma vestule bija no Liizuka tieshi pec viena Rinkona pavadita meneas. Vina tur saka zelta vardus- ka vinja te loti iederetos, jo tad mes ar dubultu speku varetu te njemties ar tiem ``indianiem`` : ) Man tik loti patika mana mazaa braala vestules pirmais teikums : Tu esi traka : D Un loti iedroshinaja vinja zimejums- cetri maisi. Katram uzrakstits ta saturs, kas , vinaprat, man te noderes: Pacietiba, Miers, Sirds, ko padalit un Prieks. TIK precizi !!! Tas ir tiesi tas,kas man vajadzigs. Vina vestuli man bija jaatver 12.marta, kad bija vina dzimsanas dienas. Savukart 16.marta jubileja bija Ansim, kad vins ari bija lemis, ka es atveru vina rakstito. Vins man lika vinjam taja diena nodziedat dzimshanas dienas dziesmu spanu valoda. Tas tika izdarits, Ansi ! Nebija gan BAIGI skali, bet nodziedaju : ) Ari Valters savu vestuli bija paredzejis man atvert sava dzimsanas diena : D (Man patik ta puishu lidziga logika !) Vins mani riktigi iepriecina ar zimejumu, kura redzama Liene ar skeepu rokas un blakus gul meza cuka, kuru es esmu tikko nogalinajusi : D Nu …cuukas te ir…ari visadi ierochi ajoriem ir…vajadzes sakt iet medibas. Liels paldies Ingunai par superigajam dzejas rindam :
Mana miiljaa, skaistaa Liene
Arii Boliivijaa neesi viena!
Un, kad atkal aiziet diena,
Nestavi tad tu ka siena.
Darbos labos nepagursti,
Lielos, mazos, garos, isos,
Lai dod Dievs tos
Visus miilot.

Nevaru sagaidit,kad varesu atver nakamas vestules! Aa, un tad vel biju sajusma izlasit vestuli, ko mes ar Sandrinu un Agritinu bijam rakstijusas pirms PIECIEM gadiem. Ai, cik tas bija interesanti... Es jums iesaku rakstit vestules sev uz nakotni! Pec gadiem ir dikti aizraujosa lasamviela.
Vestules pilnigi un noteikti rulle! Dikti gaidu otrdienu, kad jacer, ka macitajs pec atkal ilgaka partraukuma tiks uz pastu. Man gribas ticet, ka tur mani kaut kas gaida... : ) Paldies!

1 komentārs:

  1. Es biju jau aizmirsusi par to 5 gadus veco vēstuli. Izlasīju - galīgi smieklīgas lietas mēs tur sarakstījušas :))

    AtbildētDzēst